Α ν α κ ο ι ν ώ σ ε ι ς

Ανακοινώσεις


5η Ανακοίνωση

Αποτίμηση συνεδρίου

Ένα διήμερο με μαθηματικές προ(σ)κλήσεις έλαβε χώρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024! Μία προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2023 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο που μας πέρασε και άφησε όλο τον κόσμο που κατέκλυσε το Συνεδριακό με όμορφες εντυπώσεις! 

600 και πλέον μαθητές από 50 διαφορετικά σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, 120 περίπου εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Περιφέρειά μας, ένα τέτοιας εμβέλειας Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο. Οι μαθητές καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς δούλεψαν με τους υπεύθυνους καθηγητές τους πάνω σε ένα θέμα το οποίο είχε μεν βάση τα μαθηματικά, αλλά κυρίως τη σχέση τους με έναν οποιονδήποτε κλάδο που τους ενδιέφερε. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας παρουσιάστηκε από τους ίδιους τους μαθητές στο κοινό, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικό!

Τα μαθηματικά συνδυάστηκαν με την λογοτεχνία, τη μουσική, την κρυπτογραφία, τις τέχνες, τους γρίφους, την τεχνητή νοημοσύνη, την υγεία, την κοινωνία, την μετεωρολογία και γενικά με όλες τις επιστήμες, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πως όπου κι αν βρεθεί κανείς τα μαθηματικά κρύβονται παντού...!!!
Το μαθηματικό αυτό διήμερο τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες μορφές της επιστήμης των μαθηματικών, ο κ. Δάσιος Γεώργιος, η κα Σύψα Βάνα, ο κ. Δουκάκης Σπυρίδων και ο κ. Λάμπρου Μιχαήλ οι οποίοι με την απλότητά τους έδειξαν στους μαθητές αλλά και γενικότερα στην εκπαιδευτική κοινότητα ότι τα μαθηματικά είναι η βάση για να φτάσει κάποιος στην καταξίωση! Απλοί, προσιτοί και φιλικοί με τα παιδιά, δεν δίστασαν να κουβεντιάσουν, αλλά και να νουθετήσουν τους μαθητές στην μαθητική τους, αλλά και στην μετέπειτα ακαδημαϊκή πορεία της ζωής τους!

Το συνέδριο στηρίχθηκε στην ευγενική χορηγία πλήθος επιχειρήσεων της πόλης μας, οι οποίες έδειξαν την ευαισθησία τους σε αυτή την μαθητική κίνηση και στήριξαν έμπρακτα αυτή την δράση, αλλά και σε εθελοντές μαθητές και όχι μόνο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!

Το συνέδριο έκλεισε με την ευχή όλων, αυτό το συνέδριο να είναι, όπως λέει και ο τίτλος του, το 1ο, από αυτά που θα ακολουθήσουν και στο μέλλον, και αν κρίνουμε από τα χαμόγελα και τη διάθεση των συμμετεχόντων, μάλλον ο αριθμός των 600 μαθητών θα είναι μικρός μπροστά σε αυτό που θα κληθούμε να υποστηρίξουμε τις ερχόμενες χρονιές!!!

Και του χρόνου... με υγεία!!!

4η Ανακοίνωση

Η συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όσους και όσες κατέθεσαν τις εργασίες τους.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν αρκετά αιτήματα παράτασης της ημερομηνίας υποβολής εργασιών, σας ενημερώνουμε ότι ως νέα καταληκτική ημερομηνία αποστολής του κειμένου της εισήγησης ορίζεται η Κυριακή 31/3/2024.

Η αποστολή των εργασιών γίνεται στο mail του συνεδρίου mathmathsyned@gmail.com, ώστε να κατανεμηθούν προς κρίση στα μέλη της επιστημονικής επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι εργασίες των συμμετεχόντων θα παρουσιαστούν στο συνέδριο, αλλά μόνο όσες από αυτές αποσταλούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία θα συμπεριληφθούν στα πρακτικά του συνεδρίου. 

3η Ανακοίνωση

  • Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί προαιρετική διαδικτυακή συνάντηση των ομάδων των μαθητών που συμμετέχουν στο Δίκτυο σχολείων και στο ομώνυμο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο και ώρα 12.40 έως 13.20 στην αίθουσα webex

https://minedu-secondary.webex.com/meet/abalomenou 


  • Έχουν επικαιροποιηθεί οι οδηγίες συγγραφής της εργασίας (υπάρχουν αλλαγές που προέκυψαν ως αναγκαιότητα από τις διαδικτυακές συναντήσεις). Παρακαλούμε να τις λάβετε υπ' όψιν σας πριν αποστείλετε την τελική εργασία σας. Η τελική μορφή της εργασίας θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές που βρίσκονται εδώ.


  • Παρακαλούνται οι ομάδες που χρειάζονται πάγκους για εκθέματα στην ενότητα των poster να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο email του συνεδρίου μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των εργασιών προς δημοσίευση στα πρακτικά. 

  • Ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 έως και Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 πρέπει να αποσταλούν τα αρχεία της τελικής παρουσίασης ώστε να ελεχθεί η σωστή λειτουργία τους και να φορτωθούν στους υπολογιστές του συνεδρίου.

    (Παράκληση: η αποστολή των αρχείων να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα)

2η Ανακοίνωση

Παράταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Δίκτυο σχολείων και ομώνυμο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο:

"Μαθηματικές προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα"

(Νέα Καταληκτική Ημερομηνία: 19/11/2023)

   Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ03 (Μαθηματικών) Αχαΐας Δρ Αθανασία Μπαλωμένου και το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και σε συνεργασία με τα παραρτήματα Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνουν σε περιφερειακό επίπεδο Δίκτυο σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ομώνυμο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο:

«Μαθηματικές προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»

για τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (Γυμνάσια-Λύκεια όλων των τύπων Δημόσιας και Ιδιωτικής εκπαίδευσης).

   Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι μαθητές να αποκτήσουν το κίνητρο να συνεργαστούν σε ολιγομελείς ομάδες και με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους να ασχοληθούν ερευνητικά με πτυχές της επιστήμης των μαθηματικών που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα επιδράσουν ουσιαστικά στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, να ανακαλύψουν τη σύνδεση των Μαθηματικών με άλλες επιστήμες (θεωρητικές, υγείας, θετικές ή τεχνολογικές), αλλά επιπλέον να διαπιστώσουν την αξία των Μαθηματικών στην καθημερινότητα του πολίτη του 21ου αιώνα και να αντιληφθούν τη συμβολή τους στη διαμόρφωση του μέλλοντος.

Για τους εκπαιδευτικούς, σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα μάθησης, όπου εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές και να υποστηρίξουν τους μαθητές τους σε μια ομαδοσυνεργατική και ενεργητική προσέγγιση της μαθηματικής γνώσης, αξιοποιώντας σύγχρονα μοντέλα μάθησης και καλλιεργώντας δεξιότητες του 21ου αιώνα, σύμφωνα και με τη φιλοσοφία των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Οι σχολικές μονάδες που θα συμμετάσχουν με ομάδες μαθητών στο Δίκτυο θα εκπονήσουν ερευνητικές εργασίες στις εξής υπο-ενότητες της βασικής θεματικής: 1) Μαθηματικά και άλλες Επιστήμες, 2)Μαθηματικά και ειδική αγωγή, 3)Μαθηματικά και θρησκεία, 4)Μαθηματικά και κοινωνία, 5) Μαθηματικά και οικονομία, 6) Μαθηματικά και περιβάλλον, 7)Μαθηματικά και τέχνες, 8) Μαθηματικά και τεχνητή νοημοσύνη, 9) Μαθηματικά και τεχνολογία, 10) Μαθηματικά και υγεία, 10) Μαθηματικά και φιλοσοφία, 11) Μαθηματικά στην καθημερινότητα. Τις ερευνητικές εργασίες των ομάδων μαθητών θα υποστηρίζουν 1-3 εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου (εκ των οποίων ένας τουλάχιστον θα είναι Μαθηματικός).

Το παραγόμενο αποτέλεσμα του Δικτύου θα παρουσιαστεί από τους μαθητές κάθε συμμετέχουσας ομάδας στο υβριδικό Μαθητικό μαθηματικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στις 20 και 21 Απριλίου 2024.

Η συμμετοχή των σχολείων στο δίκτυο και το Συνέδριο είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και μαθητών. Η εργασία των ομάδων προτείνεται είτε να ενταχθεί στη διδασκαλία του μαθήματος είτε στο πλαίσιο ομίλων ή προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Θα τηρηθούν οι κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον κώδικα GDPR.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Β/βάθμιας εκπαίδευσης δύνανται να λάβουν μέρος με τις μαθητικές ομάδες τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) παρουσίαση εργασίας από μαθητές (διάρκειας 5-10 λεπτών)

Β) παρουσίαση εργασίας με μορφή αφίσας (poster)

συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, καθώς και μία σύντομη περίληψη του θέματος που θα πραγματευτούν

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHNJGedJr1AUtXRs5ykVNcSP5- Y0N1CFu-lZlYrZeGdeMq3g/viewform

Λόγω της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εκπαιδευτικούς της ΠΔΕΔΕ, η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου παρατείνει τη δυνατότητα συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Η έναρξη εργασιών του δικτύου θα γίνει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 σε υβριδική ενημερωτική ημερίδα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΝΕΟ Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα:

• Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023: καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ομάδων σχολείων

• Δευτέρα 20 Νοεμβρίου – Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023: δήλωση στοιχείων μαθητών σε φόρμα που θα σταλεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς

• Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023: υβριδική ενημερωτική ημερίδα έναρξης εργασιών δικτύου σχολείων για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς

• Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024: 1η διαδικτυακή ενδιάμεση συνάντηση μελών δικτύου

• Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024: 2η διαδικτυακή ενδιάμεση συνάντηση μελών δικτύου

• Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024: αποστολή τελικού κειμένου εργασίας κάθε ομάδας ώστε να συμπεριληφθεί στα πρακτικά του συνεδρίου.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετέχουν στο δίκτυο και το ομώνυμο συνέδριο υποστηρίζοντας μέχρι δύο ερευνητικές εργασίες ανά εκπαιδευτικό σε ισάριθμες ομάδες μαθητών τους. Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής θα συμμετάσχουν αρχικά σε ενημερωτική ημερίδα όπου θα αναλυθούν οι στόχοι του δικτύου, καθώς και η πορεία λειτουργίας του μέχρι τη διεξαγωγή του Μαθητικού Μαθηματικού Συνεδρίου. Θα ακολουθήσουν δύο ενδιάμεσες εξ αποστάσεως συναντήσεις των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών με την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του Δικτύου ώστε να συζητηθούν και αντιμετωπισθούν απορίες ή προβλήματα που τυχόν ανακύψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικές οδηγίες και διαρκή ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου:

https://1o-mathetiko-mathematiko-synedrio.webnode.gr/

ή να επικοινωνήσετε μέσω του email του Δικτύου:

mathmathsyned@gmail.com

Το Δίκτυο και το ομώνυμο Μαθητικό Συνέδριο έχει την έγκριση και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (α.π.: 9216/18-10-2023) και του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας (Πράξη 110/24-08-2023) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

1η Ανακοίνωση Μαθητικού Συνεδρίου

   Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ03 (Μαθηματικών) Αχαΐας Δρ Αθανασία Μπαλωμένου και το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών και σε συνεργασία με τα παραρτήματα Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνουν σε περιφερειακό επίπεδο Δίκτυο σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ομώνυμο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο:

«Μαθηματικές προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»

για τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (Γυμνάσια-Λύκεια όλων των τύπων Δημόσιας και Ιδιωτικής εκπαίδευσης).

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι μαθητές να αποκτήσουν το κίνητρο να συνεργαστούν σε ολιγομελείς ομάδες και με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους να ασχοληθούν ερευνητικά με πτυχές της επιστήμης των μαθηματικών που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα επιδράσουν ουσιαστικά στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, να ανακαλύψουν τη σύνδεση των Μαθηματικών με άλλες επιστήμες (θεωρητικές, υγείας, θετικές ή τεχνολογικές), αλλά επιπλέον να διαπιστώσουν την αξία των Μαθηματικών στην καθημερινότητα του πολίτη του 21ου αιώνα και να αντιληφθούν τη συμβολή τους στη διαμόρφωση του μέλλοντος.

Για τους εκπαιδευτικούς, σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα μάθησης, όπου εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές και να υποστηρίξουν τους μαθητές τους σε μια ομαδοσυνεργατική και ενεργητική προσέγγιση της μαθηματικής γνώσης, αξιοποιώντας σύγχρονα μοντέλα μάθησης και καλλιεργώντας δεξιότητες του 21ου αιώνα, σύμφωνα και με τη φιλοσοφία των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Οι σχολικές μονάδες που θα συμμετάσχουν με ομάδες μαθητών στο Δίκτυο θα εκπονήσουν ερευνητικές εργασίες στις εξής υπο-ενότητες της βασικής θεματικής: 1) Μαθηματικά και άλλες Επιστήμες, 2),Μαθηματικά και ειδική αγωγή, 3)Μαθηματικά και θρησκεία, 4) Μαθηματικά και κοινωνία, 5) Μαθηματικά και οικονομία, 6) Μαθηματικά και περιβάλλον, 7) Μαθηματικά και τέχνες, 8) Μαθηματικά και τεχνητή νοημοσύνη, 9) Μαθηματικά και τεχνολογία, 10) Μαθηματικά και υγεία, 10) Μαθηματικά και φιλοσοφία, 11) Μαθηματικά στην καθημερινότητα. Τις ερευνητικές εργασίες των ομάδων μαθητών θα υποστηρίζουν 1-3 εκπαιδευτικοί του κάθε σχολείου (εκ των οποίων ένας τουλάχιστον θα είναι Μαθηματικός).

Το παραγόμενο αποτέλεσμα του Δικτύου θα παρουσιαστεί από τους μαθητές κάθε συμμετέχουσας ομάδας στο υβριδικό Μαθητικό μαθηματικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στις 20 και 21 Απριλίου 2024.

Η συμμετοχή των σχολείων στο δίκτυο και το Συνέδριο είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και μαθητών. Η εργασία των ομάδων προτείνεται είτε να ενταχθεί στη διδασκαλία του μαθήματος είτε στο πλαίσιο ομίλων ή προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Θα τηρηθούν οι κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον κώδικα GDPR.

Η έναρξη εργασιών του δικτύου θα γίνει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 σε υβριδική ενημερωτική ημερίδα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και ώρες 4.30-8.30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί Β/βάθμιας εκπαίδευσης δύνανται να λάβουν μέρος με τις μαθητικές ομάδες τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) παρουσίαση εργασίας από μαθητές (διάρκειας 5-10 λεπτών)

Β) παρουσίαση εργασίας με μορφή αφίσας (poster)

συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία τους, καθώς και μία σύντομη περίληψη του θέματος που θα πραγματευτούν μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHNJGedJr1AUtXRs5ykVNcSP5-Y0N1CFu-lZlYrZeGdeMq3g/viewform

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετέχουν στο δίκτυο και το ομώνυμο συνέδριο υποστηρίζοντας μέχρι δύο ερευνητικές εργασίες σε ισάριθμες ομάδες μαθητών τους. Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής θα συμμετάσχουν αρχικά σε ενημερωτική ημερίδα όπου θα αναλυθούν οι στόχοι του δικτύου, καθώς και η πορεία λειτουργίας του μέχρι τη διεξαγωγή του Μαθητικού Μαθηματικού Συνεδρίου. Θα ακολουθήσουν δύο ενδιάμεσες εξ αποστάσεως συναντήσεις των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών με την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του Δικτύου ώστε να συζητηθούν και αντιμετωπισθούν απορίες ή προβλήματα που τυχόν ανακύψουν.

Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα:

  • Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023: καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ομάδων σχολείων
  • Δευτέρα 6 Νοεμβρίου – Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023: δήλωση στοιχείων μαθητών σε φόρμα που θα σταλεί στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς
  • Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023: υβριδική ενημερωτική ημερίδα έναρξης εργασιών δικτύου σχολείων για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς
  • Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024: 1η διαδικτυακή ενδιάμεση συνάντηση μελών δικτύου
  • Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024: 2η διαδικτυακή ενδιάμεση συνάντηση μελών δικτύου
  • Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024: αποστολή τελικού κειμένου εργασίας κάθε ομάδας ώστε να συμπεριληφθεί στα πρακτικά του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικές οδηγίες και διαρκή ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου:

https://1o-mathetiko-mathematiko-synedrio.webnode.gr/

ή να επικοινωνήσετε μέσω του email του δικτύου: mathmathsyned@gmail.com

Το Δίκτυο και το ομώνυμο Μαθητικό Συνέδριο έχει την έγκριση και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (α.π.: 9216/18-10-2023) και του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας (Πράξη 110/24-08-2023) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

  • Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και μαθητές.
1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο | 20-21/04/2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε